Wie is die Sanne Roemen dan?

Maria Mazarakis wilde het eens hebben over de achterkant van mijn c.v. Dat werd een gesprek van een uur waarin best goed naar voren komt wat mijn rode draad is, uit welk nest ik kom en hoe ik in het leven sta. Zoals je ziet word ik hierin bijgestaan door een van mijn favoriete superhelden, dus dit kan niet misgaan. Je kan het luisteren als podcast of kijken op Youtube. Kijk, hier:

Een andere rode draad kan je vinden op de fantastische website Mijn Moment. Dat is een initiatief van Henk-Jan Winkeldermaat, die nodigt al jaren mensen die hij tof vindt uit om te reflecteren op het afgelopen jaar en daar één moment uit te delen. En die reflecties publiceert hij dan elk heel uur tussen kerst en oud en nieuw. Sinds 2010 doe ik mee. Als je alles wil lezen klik je hier.

Published on januari 8, 2020