Sanne op de Curacaose radio!

Onwijs leuk (en een beetje gek) om mezelf terug te horen in deze uitzending (12-3-2011) van Papia Digital, een radiozender op Curacao. Ik ben namelijk net weer terug van een bezoek aan Bonaire en Curacao. Hoe kom ik daar nou weer terecht vraag je ja af? Nou zo:

In december gaf ik op initiatief van Caryn ’t Hart een workshop voor de Coalitie Biodiversiteit. Daar hoort de Dutch Carribean Nature Alliance ook bij. Zij zijn een faciliterende organisatie voor alle natuurbeheer organisaties van de (voormalige) antillen (Bonaire, Curacao, Aruba, St Maarten, St Eustatius en Saba). Het was voor hen handiger om mij naar Bonaire te laten komen en er meteen een intensieve pilot-training van te maken. Nou, daar zeg ik geen nee tegen.

Logistiek was het het handigste als ik 2,5 week zou blijven en omdat ik niet goed ben in alleen maar relaxen, regelde ik via mijn netwerk nog een lezing bij Key Corporate op Curacao. In het “voorprogramma” van die lezing sprak Alexander Isings, hij gaf een inspirerend overzicht van social media en belichte met humor de risico’s voor de reputatie van bedrijven. Alexander is de presentator van Papia Digital, en zo gebeurde het dat ik zaterdag 12 maart in de uitzending zat.

Het was vooral een leuk en ontspannen gesprek over wat je met Social Media kan doen om je doelen als organisatie te bereiken. En over onderbrekingsmanagement, het “verschil” tussen virtueel en “echt” etc. Kijk dus op “Uzo di Media Sosial mas efikas” en klik onderaan op de play knop. De uitzending is grotendeels in het Nederlands, maar het sausje van Papiamentu, krijg ik nu al heimwee van.

Kortom, ik heb er nu een paar heerlijke weken van werken, schrijven, overpeinzen, relaxen en ontdekken op zitten en als alles goed gaat, zal dat de komende tijd nog wel vaker gebeuren.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze dialoog vinden. Hoor je nog iets nieuws? Brengt het je op ideeën? Heb je op dingen een andere kijk? Ik hoor het graag in de comments.

Published on maart 16, 2011

Lees Interacties

Reacties

  1. Ik vind het een prachtig verhaal. De inhoudelijke kant laat ik ff lopen, zo de
    Phone.

Trackbacks

  1. Hoe social media de koningin van de troon stoten — Sanne Roemen schreef:

    […] Natuurlijk schreef ik er ook op mijn eigen blog over: Sanne op de Curacaose Radio! […]