Mijn moment van 2017 én nieuwe foto’s

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Ik heb weer een met rituelen doorspekte kersttijd achter de rug. Het terug- en vooruitkijkweekje. Het begint met Mijn Moment. Sinds 2003 vraagt Henk Jan Winkeldermaat aan zijn netwerk om hun meest dierbare, belangrijkste, mooiste, meest aangrijpende of karakteristieke moment van het afgelopen jaar vast te leggen in een verhaal van maximaal 500 woorden. Hij deelt die verhalen dan tussen kerst en oud en nieuw op zijn platform. Sinds 2011 mag ik hier ook mijn verhaal doen. Met zijn uitnodiging om mijn verhaal op te sturen begint sindsdien mijn eindejaarsperiode van terug- en vooruitkijken. Je kan mijn verhaal hier teruglezen. Henk Jan maakte meteen even nieuwe profielfoto’s voor me. Wil jij ook van zulke? Hij heeft een hele aantrekkelijke aanbieding.

Na het inleveren van mijn stukkie ga ik aan de slag met het Year compass. Er zijn verschillende sites die een leidraad bieden om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit naar het komende. Year compass is mijn favoriet door de prikkelende down to earth vragen. Ook mooi is Unravel Your Year. Beiden kan je gratis downloaden. Ik doe het meestal niet in één keer. Tot oud en nieuw heb ik vooral zin om terug te kijken en dat doe ik beetje bij beetje, daarna kijk ik vooruit, ook beetje bij beetje. Een paar vragen per keer en daar dan lekker een tijdje op kauwen. En nu ben ik er weer klaar mee. VOORWAARTS!!!

Published on januari 9, 2018