Boek: 175 Lifehackingtips ligt in de winkels

175 Lifehackingtips
175 Lifehacking tips

Lifehacking is voor mensen die, net als ik, graag strategisch lui zijn. Liefst zo weinig mogelijk bezig met gedoe, en veel tijd kunnen besteden aan de dingen die er toe doen en waar je blij van wordt. Het staat vol met toegankelijke tips op het gebied van computergebruik, persoonlijke ontwikkeling, social media / web 2.0 en het managen van je informatiestromen.

Bij thuiskomst van de Antillen lag er een cadeautje op me te wachten: 175 Lifehackingtips, de derde editie van het boek dat ik niet geschreven heb. Niet geschreven? Nee, niet geschreven. Najaar 2007 stond ik met Martijn Aslander en Frank Meeuwsenaan de wieg van Lifehacking.nl en in juni 2008 verscheen 100 lifehackingtips. Dat boek is door Van Duuren Mediasamengesteld uit de blogposts op de site. Dus… nee, niet geschreven. In april 2010 verscheen 150 Lifehackingtips en nu dus 175 Lifehackingtips. De eerste twee edities zijn nog steeds gratis downloadbaar, en met deze zal dat binnenkort ook wel gebeuren.

UPDATE
175 Lifehackingtips GRATIS DOWNLOAD!

Wat mij betreft is dit boekje een Lifehack, ik schreef op een blog, en het werd zomaar een boek. :-)

 

Published on maart 22, 2011

Lees Interacties

Trackbacks

  1. Gratis download 175 Lifehackingtips, Easycratie & Win Aqua Notes! — Sanne Roemen schreef:

    […] boek dat ik nooit geschreven heb maar waar ik wel mede-auteur van ben (ik schreef namelijk gewoon blogjes): 175 Lifehackingtips kan nu gratis gedownload worden. 175 […]