Sanne Roemen door de ogen van Marina Noordegraaf

Marina Noordegraaf kan heel goed kijken, ze heeft een scherpe blik, is analytisch en weet precies de essentie te pakken én over te dragen. Dat laat zij onder andere zien in haar visuele boekrecensies. Ik heb daar respect en bewondering voor. En nou had zij het idee opgevat om in de vorm van een slideshow de essentie van personen te pakken en over te dragen. Of mij dat wat leek. Pomperdiepom, ja dat leek mij wel wat, wat zou ik daar nu weer eens van op kunnen steken. We hebben dus een bak quality time doorgebracht bij mij thuis, een spekpannekoek geluncht in ‘de stinkende emmer‘ en gewandeld in mijn favoriete sprookjesbos Landgoed Elswout. Dus die leuke dag had ik alvast binnen. Ze heeft gefotografeerd, puntige vragen gesteld, mijn grijze massa geprikkeld en we hebben gelachen! En ziehier het resultaat: een visuele mens-essentie over ondergetekende, door Marina Noordegraaf. Voor iedereen die mij wat beter wil leren kennen, er gaat niets boven wat een ánder over mij zegt!

En Marina blogt er zelf natuurlijk ook over. Haar bericht op leerprocessen.blogspot.com.

Published on augustus 26, 2008

Lees Interacties

Reacties

  1. Hihi, dank voor jullie enthousiasme! En voor wie ook zon’ ding wil houdt Marina zich waarschijnlijk wel aanbevolen!

  2. Wow, fantastisch vormgegeven essentie. Sanne, ik zie je cheeck2cheeck glimlach voor me op het moment dat je de presentatie voor het eerst zag.

Trackbacks