Kom jij me helpen volgende week?

In het kader van De Wereld Redden vind ik het belangrijk dat mensen hun verhaal kwijt kunnen. En ik hou ongelooflijk van luisteren. Het is niet altijd makkelijk, maar ik leer er bijna altijd veel van en het raakt me. Daarom ga ik wel eens de straat op met een bordje in mijn handen waarop staat “ik luister”. Willekeurige voorbijgangers kunnen hun verhaal bij me kwijt. Ik ben niet de enige die dit doet dus we hebben de handen ineen geslagen en dat liep een beetje uit de hand. Nu is er volgende week een groot luister-, dialoog en deelfestijn op de Marienburg in Nijmegen: de Onbetaalbare Kadodagen. Georganiseerd samen met de Deelwinkel en De Bibliotheek. Op 21, 22 en 23 december.

Drie middagen waarin we ruimte maken voor verhalen, voor echt oprecht met onverdeelde aandacht en zonder oordeel luisteren naar elkaar. Voor contact en verbinding en uitwisseling. We gaan dus #freelistening doen, en momenten plukken a la Janne Plukt, en verhalen verzamelen zoals ze bij de Strangers Project doen. En je kan een deelbon maken, iets dat jij graag met een ander wil doen. Of er eentje pakken die iemand anders gemaakt heeft. En als je graag een beetje warm wil worden is er de hoepeljuf!

HELP!

We zoeken nog iemand die wat foto’s wil maken. En mensen die willen helpen bij het verzamelen van mooie momenten of verhalen. Of bij Free Listening. Of die koffie willen uitdelen. Wil je helpen? Via deze pagina kan je precies zien wat we gaan doen en je aanmelden als helper.

En natuurlijk zoeken we heel veel mensen die gewoon langs willen komen en een verhaal kwijt willen, eventjes een kop koffie drinken, contact maken. Hier vind je informatie over de dagen, en hier ons evenement op facebook.

Published on december 14, 2016